maanantai 21. heinäkuuta 2014

Chantel Lysette kohtaa enkeleitä


Amerikkalainen Chantel Lysette kykenee aistimaan enkeleiden läsnäolon. Näin ei aina ollut.
Kuiskauksia enkeleiltä – kirjassaan Lysette kertoo elämänsä vaiheista ja kamppailuistaan, uskoako enkeleihin ja enkeleitä.

Lysetten elämä on kaikin puolin raunioina (vanhemmat ovat kuolleet, työpaikka, asunto ja säästöt menneet), kun hän vihdoin alkaa vastahakoisesti kuunnella, mitä asiaa enkeleillä hänelle on. Arkkienkeli Gabriel on jo aiemmin yrittänyt saada tätä nuorta naista kuuntelemaan, mutta Chantel onkin ’kova luu’. Hän vastustaa vimmatusti ja ruminkin sanankääntein moisia taivaallisia yhteydenottoja. 
”Älä anna periksi, Chantel. Pysyttele kärsivällisenä.” Arkkienkeli Rafael lausui nämä sanat usein niinä hetkinä, kun vain itkin itkemistäni. 

”Luuletko tosiaan, että olisimme opastaneet sinut näin pitkälle vain jättääksemme sinut sitten pulaan?” kysyi (arkkienkeli) Gabriel eräänä yönä. Vastasin, että en olisi lainkaan joutunut tähän tilanteeseen, ellen olisi kuunnellut heidän neuvojaan. ”Kyllä olisit”, hän vastasi ankaralla äänellä. ”Kaikki tämä on osa Jumalan suunnitelmaa. Aivan kaikki.”
Pikku hiljaa Chantel myöntyy kommunikoimaan enkeleiden kanssa. Kirjassaan hän kuvaa myös, millä tavoin ihmissielu on olemassa Hengen maailmassa. Ihmissielu suunnittelee tarkkaan oman maanpäällisen vaelluksensa yhdessä enkeleiden kanssa. Enkelit varoittavat, jos ihmissielu yrittää laatia elämänsä maan päällä liian haastavaksi. Lopullisen hyväksynnän suunnitelmalle antaa Jumala tai Alkulähde, miksi kukin haluaa Häntä nimetä.

Lysette kehottaa ihmisiä hakemaan yhteyttä enkeleihin. Hän paljastaa, ettei suojelusenkeliä ole, vaan jokaisella ihmisellä on oma enkeli, joka on hänen kanssaan jo elämänsuunnitelmaa tehdessä sekä koko hänen elämänsä ajan. Oma enkeli ja opasenkelit ohjaavat ihmistä toteuttamaan suunnitelmansa mahdollisimman tarkoin. Siihen voi kuulua menetyksiä, pettymyksiä, kärsimystä ja tuskaa kuten onnea, iloa ja menestymistä. Lysette tähdentää: enkelit eivät saavu ’korjaamaan’ ihmisen pieleen mennyttä elämää, mutta he kyllä lohduttavat, kannustavat ja ohjaavat parempaa kohti.

Kuiskauksia enkeleiltä on tavattoman mielenkiintoinen, ellei ’hiuksia nostattava’ kirja. Välillä kirjan lukemisessa pitikin pitää paussia, koska Lysetten kertomat ja kuvaamat asiat ovat niin – niin uskomattomia!

Enkelikoodi -kirjassa kirjailija kuvaa tarkemmin, kuinka päästä yhteyteen enkeleiden kanssa. Lysetten mukaan enkelit ovat aina hyvää tahtovia ja tarkoittavia. Jumala on tarkoittanut enkelit avuksi ihmisille täällä maan päällä.

Pirre

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti